Diabetische voet

Mensen met diabeten kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie "Diabetische Voet" kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

 

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthosiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand [bijvoorbeeld bij hamertenen]

 

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

 

Voetmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding van uw voeten te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. De voetmassage is  een echte oppepper.